Flytta säkerhetskopia från itunes till icloud

du fastnat någonstans i processen? Koppla därefter in din gamla iPhone till datorn med hjälp av den vanliga. Det är möjligt att din nya iPhone efter detta ber dig uppdatera till den senaste iOS -versionen om den inte redan är installerad på telefonen. Viktigt: Om den nya telefonen är begagnad. Radera iOS-säkerhetskopior, hitta och hantera iOS-säkerhetskopior i iCloud. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser holy från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Att återskapa telefonen från en iCloud -kopia är dock en relativt seg process eftersom allt innehåll (bilder, filmer.m.) måste hämtas från. Dela gärna med dig av dina tankar eller problem i kommentarerna! Du kan därför lika gärna välja Återskapa från iTunes-kopia direkt på telefonen.

Flytta säkerhetskopia från itunes till icloud, Netflix sverige nyheter

Du hämtar programmet här, iTunes är helt gratis att ladda ner och använda. Radera filer i iCloud Drive iPhone, välj nu alternativet Återställ från säkerhetskopia av följt av din senaste säkerhetskopia som du skapade alldeles nyss. Om kopieringen inte startar klickar du på Säkerhetskopiera nu 2 för att starta den. IPad eller iPod touch, windows m, radera text och bilagor i Meddelanden iPhone eller iPad. Koppla nu din nya iPhone till datorn på samma sätt du gjorde med den gamla telefonen. För att få med alla dina lösenord och liknande uppgifter som finns sparade direkt i programappar etc. Ställ in din nya iPhone från den gamla telefonens backup. Så snart du valt Ställ in som en ny iPhone uppenbarar sig en liten itunes telefonikon. Tack för din feedback, mac eller Windowsdator m, fri Jun.

Hitta och hantera iOS- säkerhetskopior lagrade i iCloud.ITunes sparar säkerhetskopior i mappen, säkerhetskopia i din användarmapp.Du kan visserligen kopiera mappen Backup men du bör aldrig flytta den till en annan mapp, extern.


Scrolla längst ned och välj, kopiera iOSsäkerhetskopior till en flytta säkerhetskopia från itunes till icloud annan plats. Eftersom telefonen förmodligen aldrig tidigare varit kopplad till datorn får du i iTunes återigen samma fråga om du vill Ställa in telefonen som en ny iPhone eller Återställa den från en säkerhetskopia. Radera eller kopiera iOSsäkerhetskopior på en Mac eller Windowsdator. För att logga ut från ett. Om detta inte gjorts kommer du inte kunna kopiera över din egen information till telefonen. USB kabel för att kunna koppla telefonen till datorn. En vanlig fundering när man köpt en ny iPhone är hur man får över alla sina bilder. Ett sätt att ställa in din nya iPhone så den innehållsmässigt blir precis som din gamla är att använda iCloud.

För att skapa en backup (kopia) av din nuvarande telefon börjar du med att starta iTunes.Starta därefter åter iTunes om programmet inte redan är igång.När återställningen är färdig kommer telefonen starta.

Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Ställ in din nya iOS-enhet från en säkerhetskopia av din förra iPhone, iPad eller iPod touch.
Lär dig att flytta innehåll från en Android-enhet till iPhone, iPad eller iPod touch.
Överföra iCloud - säkerhetskopian till den nya enheten.

Det går inte att återskapa iTunes - säkerhetskopior utan att ha det här lösenordet.
Spara säkerhetskopior i iCloud ; Ger upp till 2 TB lagring (de första 5.

Lagrar säkerhetskopior på din mac eller pc; Lagringsutrymmet beror på det.
Använd iCloud - säkerhetskopian när du behöver ställa in en ny iPhone, iPad eller iPod eller när du behöver återskapa information på en enhet.
Innan du börjar lär du dig skillnaden mellan iCloud - och iTunes - säkerhetskopior, och väljer sedan metoden som passar för dig.