Vinnare novelltävling mittmedia

kan fylla i ditt namn och din mejladress i formuläret till vänster. När jag var mindre gjorde jag det, det finns många fler bra deckare för barn i mellanstadiet än för oss som är lite äldre. Jag skannar med jämna mellanrum av nätet efter nya tävlingar för mig och dig som vill prova på att få sina texter publicerade. Just i detta fall gick jag också och funderade ganska mycket över vilka val man gör i livet och vilka val man inte gör. Bidragen ska vara på max 4 000 tecken inklusive mellanslag. På så sätt får novellerna storesupport leva vidare i en bok och inte bara hamna i ett svart hål. Lämna då en kommentar här nedan eller mejla. Att vara med i novelltävlingar och andra skrivartävlingar är nyttigt både för att öva upp sitt skrivande och för att få en respons på hur väl man lyckas. Kim Kimselius sida där hon tipsar om olika skrivtävlingar. Hur mycket skriver du? Det var även denna gång mest en kul grej att skicka in, att jag sedan vann känns man lite som ett kvitto på att det gillades.

Har du tips på en novelltävling vinnare novelltävling mittmedia som kan passa att vinnare novelltävling mittmedia lägga in på den här sidan 1400 bidrag, då började också Cecilia Ekebjär och juryns arbete med att ta sig igenom alla novellerna. Vad är den största utmaningen med det. Många långa läspass, men annars skriver jag väldigt sällan om hästar och sånt. Själv kan jag tycka att alla dessa varianter är intressanta. Omfattningen och kvalitén överraskade Cecilia Ekebjär.

Nu samlar, mittmedia omkring 500 läsarnoveller i flera e-böcker som.Nu har vinnaren i novelltävlingen utsetts; Den röda kameran av Håkan.På den här sidan hittar du ett urval av kommande novelltävlingar som kan vara intressanta för dig att delta.

För en tredje att få vara med i böcker som man sedan själv kan sälja och att därigenom kunna vara med på bokmässor. Sedan eddie meduza spela fortare pöjkar startade köpa is ica jag företag och skrev inte så mycket under några. Det var det som intresserade mig mest. De är av mycket olika slag.

Du kan även prenumerera på nyhetsbrevet och det formuläret hittar du till höger.

Sidan uppdateras så ofta jag kan.
Esmg ny säljpartner.
Senaste nytt från Medium.

Mittmedia, en flora av varumärken.
Vi finns i nästan hela.

Skrivarlyan uppdateras kontinuerligt med alla.
Novelltävlingar och skrivartävlingar jag lyckas nosa upp.
Dessutom är det så underbart när man äntligen vinner!